Aalborg Country Music Club - Logo
 
Site Meter
This site in English
English version
Login

VELKOMMEN TIL

AALBORG COUNTRY MUSIC CLUB

Anmeldelser

 
Wendell Adkins Born with the Blues
Anmeldt af Michael Hollænder den 28-08-2010
 
Endelig fik jeg fat i Wendell Adkins nyeste cd, siden jeg hørte Wendell på svensk tv2 for 30 år siden har den mand facineret mig og efter jeg mødte ham i Silkeborg i 2009 og senest i 2010, er den ikke blevet mindre, en mand der hviler i sig selv-sin musik og tro mod det han er opdraget til og for.
Du får blues tilsat Waylon Jennings, tilsat traditionel country, plus du får en stemme der har fået sin andel af øl-Bourbon og andet, måske lidt røg.
En nydelse at lytte til denne cd.
George Strait TWANG
Anmeldt af Michael Hollænder den 22-09-2009
 
Nogen har sagt at det her er George Strait's bedste cd nogensinde, der er jeg ikke enig, men vil dog sige at den er god.
Sange skrevet af Strait selv, plus Jim Lauderdale og Bubba Strait, m.m
Arkansas Dave o out of sight, out of mind, som mine favoritter, nej ikke helt, min helt store favorit er El Rey, en sang skrevet af Flaco Jiminez, indsunget på mexikansk/spansk, fantastisk flot.
13 numre, så her skuffer Strait heller ikke, han leverer varen igen, så den går sikkert hen og kommer i katagorien, BEST ALBUM of the year 2009.
Endnu engang produceret af Tony brown og Strait selv.
Tanya Tucker My Turn
Anmeldt af Michael Hollænder den 22-09-2009
 
I rækken af etablerede amerikanske country solister, er det nu Tanya's tur til at lave cover versioner af hendes favoritter.
Det gør hun godt, plus hun ikke udelukkende har de samme numre med, som bla Martina McBride og de andre som nu har lavet en cd med deres favoritter.
Big big love og Ramblin' fever sammen med Lovesick Blues står som mine favoritter, lige derefter kommer Is anybody going to San Antone, Tucker har fået Pete Anderson til at producere og i der kender til Ivan Johnsen's sidste produkt, den blev også produceret af Anderson.
En herlig cd fra Tanya, country, som går lige ind, plus musik siden er ligesom den var da de oprindelige numre blev indspillet, flot-flot.
Absolut et lyt værd, snyd jer ikke for denne cd, My Turn.
Now that''s what I call Country various artists
Anmeldt af Michael Hollænder den 20-06-2009
 
en 20 track cd med alle de store, Carrie Underwood med All american girl.
Rascal Flatts-Reba-Keith Urban-George Strait, et forrygende album, som appelerer til alle new country fans og specielt dem som ikke vil have en cd udelukkende med en solist, så må denne comp være et must.
plus der er nogle downloads på selv samme cd.
Rodney Atkins It''s America
Anmeldt af Michael Hollænder den 10-04-2009
 
En af de nye, ihvertfald på det danske marked, nej den er ikke udkommet i Danmark og kommer det nok heller ikke.
Rockin' country, god beat, slide guitar-god stemme.
Minder måske lidt om for meget om andre, ligeså gør sangene, første sang som fanger mig er Friends with a Tractors-fiddle, jo nu begynder det at ligne country musik.
Kunne være singlen, som kunne sælge cd'en, næste sang går også rent hjem ,15 Minuttes, måske begynder det at ligne noget alligevel, der er stadig 5 numre tilbage på cd'en.
Jo da det ender med at jeg godkender 6 ud af 11, men er det nok til at du går ud og køber den på dette grundlag, hør den og døm selv.
www.radneyatkins.com
Martina McBride Shine
Anmeldt af Michael Hollænder den 10-04-2009
 
endnu et album med Martina, jo efter de sidste albums fra hende syntes jeg man er på fornavn, den flotte stemme indbyder til flotte sange.
Vi er tilbage i pop country-en igen, og det skal nok gå hjem i USA, men Skandinavien tror jeg ikke køber den, , først ved 3 sang, begynder det at ligne noget SUNNY SIDE UP, en up-tempo sang, med et kvikt beat.
Så kører cd'en i tomgang indtil track 8, dermed ikke sagt, det imponerer mig.
cd'ens flotteste sang er Wild Rebel Rose, men venner 2 måske ti nød 3 sange ud af 11, er ikke godt nok.
hør den før i køber.
www.martinamcbride.com
Ray Weaver Confession
Anmeldt af Michael Hollænder den 10-04-2009
 
Langt om længe udgiver Ray Weaver en ny cd, med egne tekster, udsendt i Danmark med danske musikere plus enkelte fra USA, bla Al perkins og Ray Davis.
En lidt blandet fornøjelse, første nummer This Road, sagde bare bang, WOW, hvilken sang, han skriver jo godt, det har jeg vidst i mange år, men den her, kunne de store i USA indspille og få et hit med den.
Der er flere flotte sange på cd'en, JEG Elsker dig-At the end of my day er en anden, men generelt skuffer den mig, ved ikke om Ray havde tænkt sig, den skulle være beregnet på country folket, nej det tror jeg egentlig ikke, det er den for blandet til.
www.crawfishmusic.dk
J.D. Haring Balladeer
Anmeldt af Michael Hollænder den 24-03-2009
 
, Endelig vil nogle sige, kommer der en ny cd med J.D.
Indspillet i Danmark, med musikere som Nils Tuxen-henrik Skriver-Jane Clark, Miss Gitte er også med.
Siden J.D. udgav har der været lidt stille på cd fronten, men ikke på koncert fronten, der er J.D. meget aktiv, som sangskriver tror jeg heller ikke at J.D. ligger på den lade side, disse sange skal høres og lyttes til, man får en god oplevelse, man bliver underholdt, kunne være en cd, som kunne være med i 2009 katagorien som bedste udgivelse inden for country.
Dejligt at få nye sange fra dig, J.D.
cd'en er iøvrigt Dion Egtved og J.D selv.
Wencke Hartmann Friday night cowgirl
Anmeldt af Michael Hollænder den 24-03-2009
 
Har gennelyttet Wencke's nye cd, og må sige, at selv om, jeg ikke har nærlyttet Wencke's tidligere cd'er, vover jeg at påstå, at det er den bedste hun har lavet til dato.
Plus der hvor jeg syntes hun går den rigtige vej, er at indspille nye sange, ikke kun cover sange, dem hører man i så mange udgaver i forvejen, og de skal være rigtig gode for at skille sig ud fra den orginale.
Vi får 16 sange, indlednings sangen Thomas Jones er skrevet af Wencke og Knud E Smidt, det er de sluppet godt fra, er tæt på at sige at det er cd'ens bedste sang.
Endnu engang indspillet i USA hos Charlie McCoy, med studie-musikere fra en af de første hylder.
Efter også at have set og hørt Wencke til koncert for nylig, er min vurdering at Wencke er på toppen, musik-kvalitet plus et flot omslag følges pænt ad, absolut en cd, der kan investeres i uden at høre den først.
Tim McGraw Greatest hits Limited Edition
Anmeldt af Michael Hollænder den 26-02-2009
 
Man koger gamle sange og albums sammen og laver en Greatest Hits Limited Edition, med de 3 Greatest Hits albums, der indtil videre er blevet udsendt med McGraw, 43 sange ham man her samlet.
Som ny samler af McGraw er dette sagen. men for andre er det endnu engang beviset på at man skal score penge på gamle sange, her har vi 3 cd'er, om 3 år laver de nok en på 6 cd'er samlet i en box.
Men tilbage til det positive, alt i alt er det en god samler, plus at den er lavet som flad cd folder, sange som Indian Outlaw, hans første store hit og så helt frem til Nine Lives, hvor han synger sammen med Def Leppard, plus man får en stribe hits , hvor han synger med Faith Hill.
Jim Stringer Triskaidekaphilia
Anmeldt af Michael Hollænder den 14-09-2008
 
En sprit prøve, nej et album fra texanske Jim Stringer, som er bosiddene i Austin Texas.
Han er producer-sanger-guitar, ja kort sagt, han kan det hele.
Et country album, hvor man kommer hele raden rundt, Country- swing-instrumental-boogie-traditionel herligt svingende hele vejen igennem, kan absolut anbefales.
Man får en version af Rebel Rouser i country udgave, som er fuld på højde med den orginale.
Jim skriver stort set alt selv, plus han har eliten af musikere fra Austin området, og det siger ikke så lidt.
Songs of the year
Anmeldt af Michael Hollænder den 14-09-2008
 
Songs of the year er en compilation, som giver jer 12 numre, som alle har fået en CMA eller Grammy Award, plus de er indspillet i nye versioner med andre solister.
Det er virkelig kræs, nogle af numrene er endda bede end de var i original versionen.
Det gamle Roger Miller nummer Dang me fra 1964, bliver leveret af Willie nelson og Jack Ingram.
Nye versioner som egentlig er bedre end den orginale er Trace Adkins's version af Sunday mornin' comin' down og The Gambler som bliver sunget af Blake Shelton,
Endvidere medvirker Randy Travis-Lonestar-Trisha Yearwod og mange andre.
t album, som kun kan købes igennem Cracker Barrell Old Country Store indtil videre, men absolut er værd at bruge tid på at skaffe.
Gail Davies The songwriter sessions
Anmeldt af Michael Hollænder den 14-09-2008
 
Hun var en dejlig positiv overraskelse for alle i Silkeborg, ligeså godt det var på scenen, endnu bedre er det på cd'en.
Endda en dobbelt cd med 45 numre på, WOW!
www.gaildavies.com
Hun er ikke ny på country scenen, endda vil jeg sige at, det er en mangel i manges country opdragelse, hvis ikke de kender hende, nå pøg til side.
Et absolut must
Hank Locklin Generations in song
Anmeldt af Michael Hollænder den 14-09-2008
 
Endelig fik jeg fat i denne cd med Hank Locklin, ved engentlig ikke hvornår den er fra, det er nu også underordnet.
Sange som Send me the pillow og Danny Boy, men scoopet i det er at, Vince Gill-Dolly.Jan Howard bla flere medvirker.
Den er indspillet i Locklin's sene år, men det gør heller ikke noget.

Er man til traditionel country og kan man godt lide gamle sange indspillet på ny, så er dette sagen.
Ivan Johnsen Victory Boulevard
Anmeldt af Michael Hollænder den 03-04-2008
 
Ivan har netop været hos Pete Anderson i Californien og indspille en cd og hvilken cd, WOW, egne numre, det er der ikke noget usædvanligt i, men hvilke numre og hvilken kvalitet i numrene.
Jeg troede ikke Ivan kunne imponere mig, det jeg hæfter mig ved er den gamle cd med Ivan -Jan og Benno, som jo virkelig er nogle år siden, den står stadig højt på min liste.
Victory Boulevard kommer til at stå højere oppe på listen.
Charlotte, som er første nummer på cd'en får det til at risle igennem mig, hårene rejser sig på armen, specielt med omkvædet I found my Charlotte here in Tennessee.
Dette nummer vil nok være mit valg som single med The dancing Fool-Hand in hand with Jesus og The star of Bakersfield, som de næste valg.
Jeg skal jo også prøve at ikke virke for overstrømmende, for at få Ivan til at beholde begge ben på jorden, fordi han er ihvertfald ikke vant til at få mange roser fra mig.
En meget stor buket roser herfra, med en meget-meget flot cd- 10 helt unikke sange indspillet med et unikt band-unik producer Pete Anderson.
Den er indspillet på en måde, som gør at den er en nydelse at lytte til fra start til slut, men der slutter for hurtigt, kun 10 numre og sidste nummer Waiting for the weekend, er efter min mening det dårligste nummer på cd'en og kunne godt have været udeladt, MEN-MEN, det er min mening, andre har sikkert deres.
Køb cd'en og prøv at lade være med at tænke på andet end at lytte til den-nyde den, bagefter kan i så sige, ER det godt nok Ivan Johnsen.
Alan Jackson Good Time
Anmeldt af Michael Hollænder den 22-03-2008
 
Endelig fandt Alan Jackson tilbage til tidligere tiders opskrift på en god cd, efter at AJ havde skuffet mange med sine sidste udgivelser, kommer her en cd, som giver gode løfter for fremtiden, 17 numre, som alle kan gå hen og blive hits, alle kan udsendes som en single.
Den får mig til at mindes hans Greatest Hits collection, IKKE et dårligt nummer er der, WOW-WOW.
AJ er tilbage, GLÆD jer til at høre dette album og gør jer ingen betænkligheder ved at købe den.
Dwight Yoakam Sings Buck
Anmeldt af Michael Hollænder den 23-02-2008
 
Dwight laver en cd med ting han gør godt, for hans fans er det dog svært at vide hvad han vil lave næste gang.
Buck Owens har en stor inflydelse på Dwight, har altid haft det, specielt på denne tribute cd viser han det til fulde.
15 numre som Dwight selv producerer, uden speciel effekter, men den rå vare.
Dwight var egentlig bare i studiet for at øve nye sange til en turne og skulle prøve at vælge nogle Buck sange til turneen og måske nogle til en ny cd, men tingene greb om sig, de måtte simpelthen indspille det hele.
Man mærker den unikke stemning helt ud i finger spidserne
Dwight McCall Never say never again
Anmeldt af Michael Hollænder den 12-02-2008
 
Om han er i familie med den berømte McCall familie vides ikke, men han kan sagtens bære det hele selv, BLUEGRASS musik, flotte vokaler, fremragende Fiddle-Mandolin og Banjo.
14 numre i en katagori, som ligger i top, helt på linie med Rhonda Vincent-Ricky Skaggs.
En ukendt solist endnu, men-men, ikke længe.
www.ruralrhythm.com
Josh Turner Live at The Ryman
Anmeldt af Michael Hollænder den 12-02-2008
 
Ny cd fra Josh Turner, manden med den dybe stemme og med hittet Way Down South, som også er med på denne cd, som indtil videre kun er udgivet hos Cracker Barrel Old Country Store.
En speciel cd som ikke bliver formidlet via distributører, som sagt indtil videre.
Siden denne cd er udkommet har han bla være nomineret til en CMA AWARD og senere har jeg på bla andet YOUTUBE set Turner og Randy Travis på samme scene synge en duet, som jeg godt kunne forestille mig bliver udgivet senere i 2008.
Det andet store hit Turner havde hed Long Black Train som er includeret som sidste nummer på denne cd, en udgave af Silver Wings og He stopped loving her today.
Skal jeg sætte et minus ved denne cd, bør det være, HVORFOR er der ikke flere numre på den, kun 12 stk.
www.joshturner.com
Ricky Skaggs Brand new Strings
Anmeldt af Michael Hollænder den 10-02-2008
 
Det er efterhånden blevet til flere udgivelse fra Ricky Skaggs og efter at han stiftede eget pladeselskab Skaggs Family Records, har han fået fod på mange ting, hvordan det skal lyde-hvordan det skal blandes, ren bluegrass blandet med få elektriske instrumenter, specielt titelnummenret Brand New Strings går rent hjem.
Endnu engang er Kentucky Thunder backing og endnu engang til UG plus.
www.skaggsfamilyrecords.com
Bobby Bare Drunk & Crazy
Anmeldt af Michael Hollænder den 08-12-2007
 
En australsk udgave med 15 numre fra den orginale lp plus 6 numre taget fra andre lp'er, 2 duetter, en med Rosanne Cash og en med Lazy J Dalton.
Perioden hvor Bare indspillede Shell Silverstein numre, tiden hvor det store hit var The Winner, på denne cd fra Raven Records får du Bare fra den tid med alle de gode tekster, de gode melodier, plus medvirkende som Silverstein selv-Ray Sayer-Waylon plus masser af andre.
Endda er der nogen numre som jeg ikke har hørt før, som The Jogger og They covered up the old swimmin hole.
En genudgivelse som er en stor glæde at sætte på cd afspilleren.
www.ravenrecords.com.au
Bobby Flores Neon Night''s
Anmeldt af Michael Hollænder den 08-12-2007
 
Texas, stedet for god country musik, Bobby Flores både producerer den -indspiller den selv og hver gang er der virkelig noget for den rigtige traditionelle country elsker, dog erfarer jeg at flere siger, nej det er for traditionel, MEN højt humør, god kvalitet og en velsyngene Flores , som har alle de bedste musikere i Texas bla Tommy Detamore på steel.
Hvis man checker www.yellowroserecords.com
ikke bar Flores musik, men de andre solister på dette label, er jeg sikker på at man bliver overrasket over hvad man har gået glip af i mange år.
En dejlig instrumental udgave af Spanish Eyes.
Texas country, det bliver ikke bedre.
Gene Watson In a perfect world
Anmeldt af Michael Hollænder den 08-12-2007
 
Endnu engang har Gene Watson lavet den perfekte cd, det har han dog gjort i mange år, men er overset hos det traditionelle country publikum, som betegner ham som kedelig og forudsigelig, JA det er forudsigeligt det han laver, men kan man lide det, så er det den perfekte form for country musik.
Det er måske ikke så meget musikken, men stemmen som er det vigtigste instrument her, selv om han er oppe i årene, så bliver stemmen bedre og bedre.
På denne cd får han hjælp af Vince Gill-Lee Ann Womack-Rhonda Vincent-Mark Chesnutt-Joe Nichols og Connie Smith.
En solist som helt klart figurer på højde med Don Williams på min liste.
www.genewatson.com
Emmylou Harris Songbird Box set
Anmeldt af Michael Hollænder den 17-10-2007
 
4 cd'er og en dvd, noget har man hørt før, men selv jeg som syntes at være godt velbevandret i Emmy's plader og cd'er, finder alligevel noget som ikke har været forbi min næse før.
Endnu engang må jeg tilføje, Var hun dog bare blevet ved den traditionelle country, nå men vi har vel alle brug for lidt luft forandring.
Du får Emmy helt tilbage fra Gram Parson tiden med The Hot band, hvor jo både Rodney Crowell-Al Perkins-Albert Lee-Glenn D Hardin-James Burton plus mange flere havde sin start.
Du får noget som ikke har været udgivet før-du får alternative versioner-du får en stor bog med mange fotos-oplysninger om indspilninger, jo absolut et flot arbejde og for Emmy fans. et must.
En dvd med videoer jeg ikke har set før og man sidder og nyder stemmen-musikken.
Those were the days.
Burrito de Luxe The Whole Enchilada
Anmeldt af Michael Hollænder den 17-10-2007
 
Carlton Moody er meget mere end ham selv, når han ikke spiller solo er han medlem af dette fremragende band.
Dette album er fra 2004 og har det der skal til for vi country elskere i Danmark køber et album, der skal være noget godt musik-gode numre, god kvalitet, desuden er der 13 numre på, for det ikke skal være løgn er det en enchanced cd, som vil sige at der er info om band -fotos-osv.
Gå ind og check dette band, specielt bør i gå ind og checke bandmedlemmer, gamle og grå , men absolut ikke OVER the Hill.
Der er lidt cajun-gode tekster, sange som man ikke lige glemmer med det samme, du nynner med i perioden efter cd-afspilleren er slukket.
www.lunachicarecords.com
www.burritodeluxe.com
Red Steagal Here we go again
Anmeldt af Michael Hollænder den 29-09-2007
 
En af Texas legenderne har udgivet en lækker cd, Here we go again, en duet cd som har gæster som Toby Keith-Reba-Charley pride-Charlie Daniels-Neal McCoy-Larry Gatlin og Ray Benson.
Et produkt som er en fornøjelse at sætte på cd afspilleren, Texas country-Texas Swing, men baseret på den traditionelle stil, jeg har endda hørt fra en at den var sgu for country, nej venner, det kan ikke blive country "enough".
Truck Driving Man er nok en af de bedste versioner jeg har hørt længe-Lone Star Beer and Bob Wills Music, ja det er jo en af dem som er indspillet af mange, her får i den med Steagall og Toby Keith.
13 numre er der og der kunne sagtens være mange flere.
www.wildcatterecords.com
Rhonda Vincent All American bluegrass girl
Anmeldt af Michael Hollænder den 25-09-2007
 
Rhonda har i mange år været en af mine favoritter, både som sanger ,plus backing for mange af de nulevende legender såsom Dolly.
På et tidspunkt legede hun lidt med New Country, men har været tilbage der hvor hun hører til igen BLUEGRASS.
Tilbage der hvor hun hører hjemme og jeg er sikker på at hun giver mig ret.
På denne cd betaler nogle af legenderne tilbage for hendes optræden på deres cd'er, Dolly og Bobby Osborne bare for at nævne nogle af dem.
Et brag af en cd, Rhonda's stemme er bedre end Dolly's, ja bedre end de fleste kvindelige sangerinder af idag, gør jer selv den tjeneste, gå ind og lyt og fryd jer.
www.rhondavincent.com
Cina Samuelson Laugh, love & live
Anmeldt af Michael Hollænder den 25-09-2007
 
En af de bedste svenske kvindelige solister er Cina Samuelson, hun har netop udgivet sin nye cd og det er GUF, det eneste der ikke er GUF er, at der kun er 10 numre på den, tilgængæld er de så alle gode.
Cina har været med til at skrive de fleste af numrene og det gør hun godt.
Titelnummeret er et af de bedste, dog syntes jeg i dette tilfælde ikke at det er fair at udvælge et nummer fra cd'en, da alle har høj kvalitet.
www.cinasamuelson.com
Luke Bryan I''ll stay me
Anmeldt af Michael Hollænder den 25-09-2007
 
Luke Bryan kendte jeg ikke noget til før den her cd dumpede ind med posten.
Jeg er tit blevet skuffet over mange af de nye mandlige sangere, for den sags skyld også de kvindelige, men Bryan overraskede mig positivt, ikke nok med at han er honky tonk i stil med den tidligere Alan Jackson, men også meget traditionel minded stilmæssigt, det borger godt for fremtiden, men nu kommer det evindelige problem for mange, når de har fået succes med deres første cd, nummer 2 bliver den svære, at skulle lve op til successen.
Den er produceret af Jeff Stevens og Luke Bryan har haft en finger med i stort set alle numrene, godt gået, kan gå hen og blive en af efterårets bedste udgivelser.
www.lukebryan.com
South Mountain Just for you
Anmeldt af Michael Hollænder den 13-09-2007
 
Nogle bands har forstået hvad det drejer sig om, South Mountain er et af dem.
De skal optræde i Europa i 2007, så må vi da have en ny cd med, alle har jo de gamle, så skal der sælges noget, må det være nyt.
Just for you er endnu country-blandet med irsk fiddle tunes som Don Reed leverer til ug.
Steve Pettico laver en flot version af Brent Mason 's Hot Wired-de laver Buck Owens sangen Made in Japan plus en rigtig flot version af Don Williams sangen Country Boy.
Energi-kvalitet følges ad.
www.southmountain.ca

Joe Nichols Real Things
Anmeldt af Michael Hollænder den 13-09-2007
 
Man undrer sig over at Joe Nichols kan blive ved med at lave kvalitets cd'er.
Real Things er endnu et bevis på at det kan han, han overtager mere og mere Alan Jackson's rolle med iørefaldene numre- country to the bone plus der næsten aldrig er mindre end 13-14 numre på, på denne Real Things er der 13, alle tåler at blive nævnt, dog er titelnummeret og Another side of you efterhånden blevet mine favoritter.
På sangskriver siden får han hjælp af Billy Dean-Jamey Johnson-Clint Daniels-Jeffrey Steele-Scotty Emerick-Tony Martin og for ikke at glemme Aaron Lines.
Som producer har han Brent Rowan og Mark Wright.
www.joenichols.com
Garth Brooks The Entertainer DVD's
Anmeldt af Michael Hollænder den 08-07-2007
 
Alle Garth Brooks fans, her er så julegaven til alle Brooks fans, en DVD collection.
7 timer i selskab med Garth Brooks, Live from Dublin-Live from Central Park-Live from Dallas Texas 1991-Live from Irwing Texas 1993 plus video dvd af alle de musik videoer der var og er med Brooks.
Du får foto galleri, 3 videoer som aldrig har været udsendt før, dog er det på NTSC, det amerikanske system, men har man en computer eller en rimelig dvd recorder, så er det fint.
Den kan ikke købes hos distributører, kun i Walmart kæden- så kommer i til USA, snyd jer ikke for at undersøge det i Walmart butikkerne.
DVD'en, eller rettere de 5 dvd'er kommer i en tin boks-simpelt-enkelt, men smart.
7 timers underholdning i top klasse.
www.garthbrooks.com
Toby Keith Big Dog Daddy
Anmeldt af Michael Hollænder den 04-07-2007
 
Han er produktiv, han leverer varen, også denne gang, Big Dog Daddy er produceret af Keith himself og det gør han også godt.
Det er lige før Keith kommer med 2 cd'er pr år, og så skulle man tro at kvaliteten bliver derefter, underligt nok virker det som om at jo flere han udgiver, jo større kvalitet er der i dem.
Selskabet hedder Snow Dog Records, hvis nogen skulle finde på at bestille den, men jeg tror nu der er en under afdeling af et af de andre Nashville selskaber.
Kun 11 numre, men her må man så sige, når han nu er så produktiv, er det forståeligt, at det ikke kan være flere på, han er dog med til at skrive mange sange selv.
Jeg kunne godt tænke mig at se Toby Keith på SCC festival snart.
www.showdognashville.com
Carlton Moody Meet me in Paris Tennessee
Anmeldt af Michael Hollænder den 04-07-2007
 
Et brag af en cd, en dynamisk sanger-sangskriver og guitarist.
Carlton Moody er navnet, tidligere var han medlem af familie bandet The Moody's, bluegrass inspireret, denne cd viser hvor god en sangskriver han er og at han nemt kan stå på egne ben.
I dag er Carlton medlem af bandet Burrito de Luxe, hvor han ikke dominerer så meget med at skrive sange, dog har han 3 sange med på Burrito's seneste cd, Diciples of the Truth.
13 numre er der på Meet me in Paris Tennessee og ikke et dårligt nummer er der.
Sange du synger med på og vil gå og nynne lang tid efter.
Sange som du måske har hørt før, men hvor du ikke vidste hvor de kom fra og hvem der egentlig havde lavet dem.
Lyt og fryd dig
www.carltonmoody.com
Clay Walker Fall
Anmeldt af Michael Hollænder den 27-06-2007
 
Et nyt udspil fra Walker, som jeg vil betegne som et af de bedste han har lavet.
meget velsyngene er Walker og mere country end tidligere, desuden har han fået Freddy Fender til at synge duet på Fenders gamle hit Before the next teardrop falls.
12 numre hvor der normalvis ville være 10 sange på en Clay Walker cd. men denne gang er der 12, så det går den rigtige vej.
Walker har skrevet største delen af numrene og så har han fået Keith Steagall til at producere, som heller ikke gør cd'en ringere, kan absolut anbefales.
www.claywalker.com
Heidi Hauge Some Broken Hearts
Anmeldt af Michael Hollænder den 27-06-2007
 
Endelig, vil nogen sige, kommer det album, som mange har gået og ventet på.
Min personlige mening er at det der er bedst på cd'en er de numre Hauge har været med til at skrive selv, Saturday Night og I'll Fly, resten er cover versioner, så der er der intet nyt under solen.
Cover versioner er godt nok, bare ikke når cd'en vælter med dem, var det så bare numre som man ikke hører så tit, ku jeg forstå det, men numre som Crazy-Some Broken Hearts-Loisiana Saturday Night og så er det ligesom musikken er lidt tynd, produktionen er lidt vag, der mangler lidt spunk.
www.heidihauge.com
Porter Wagoner Wagonmaster
Anmeldt af Michael Hollænder den 26-06-2007
 
En ny cd fra den gamle legende, og han kan stadig, han har fået god hjælp fra Marty Stuart, som både producerer og spiller med.
Marty laver indledning og udgang på cd'en.
Nu har jeg selv mødt Porter Wagoner og han er helt nede på jorden, venlig og imødekommende.
For country elskere er denne cd et absolut must, ikke bare kan han stadig synge, han kan stadig skrive sange som virkelig fanger en.
Som en afslutning på cd'en, får man en hygge snak mellem Porter og Marty, hvor de spiller-snakker, har det hyggeligt, en virkelig god afslutning på en fremragende cd.
www.porterwagoner.com
Garth Brooks The Limited Series
Anmeldt af Michael Hollænder den 17-06-2007
 
Et box sæt, som kun bliver udgivet i et begrænset oplag.
cd'erne Sevens-Scarecrow-Double Live med et nyt cover og nogle af numrene er med i lidt andre udgaver.
Desuden får du The Lost Sessions, 11 aldrig udgivne numre , det er forygende numre som man egentlig ikke forstår hvorfor de ikke kom med første gang.
en 90 minutters dvd med concert optagelser-foto's M-M.
Den kan kun købes i Walmart, ikke hos nogen distributør
www.walmart.com
Marty Stuart Compadres ( duets)
Anmeldt af Michael Hollænder den 17-06-2007
 
En ny cd fra Marty Stuart, ikke helt, gamle duetter.
Dog er der noget helt specielt fra den gan Marty var helt ung, et nummer fra den gang Marty blev introduceret ved en koncert med Lester Flatt, Rawhide,og 2 aldrig udsendte numre, hvor Marty synger duet med Loretta Lynn ,Will you visit me on Sunday og I can't see for miles, en rimelig ny sang hvor han bliver backet af The Superlatives og Old Crow Medicine show.
Der er også numre som har været udsendt på ikke country cd'er, bla B.B.King i nummeret Confessin' the blues.
www.Ilovethatsong.com
The Bellamy Brothers Jesus is coming
Anmeldt af Michael Hollænder den 04-06-2007
 
David og Howard kommer her med en ny cd, med nye og lidt gamle numre, ialt 13 stk.
Som titlen siger er det en gospel cd, men ikke en af de alvorlige og ikke uden humor, vi får genindspilninger af Old Hippie og det er der jo næsten hver gang der kommer en ny cd fra Bellamy's.
Let your love flow kommer i et gospel mix.
Alle som har noget imod gospel musik, gør op med jeres tradition om at gospel ikke er noget for jer, jeg er ikke selv kristen i form af, jeg ikke går i kirke, kun ved specielle lejligheder, men jeg elsker gospel musikken, så i den retning er jeg måske kristen.
Lyt til musikken og glem teksten, så er der såmænd ingen forskel på denne Bellamy cd og andre.
www.bellamybrothers.com
Billy Joe Shaver The Real Deal
Anmeldt af Michael Hollænder den 04-06-2007
 
Shaver imponerer igen , denne gang med en cd som går rent hjem, sange som går rent hjem lige fra første lyt.
16 sange, hvor han bla får hjælp fra Big & Rich ,Nanci Griffith-Kimmie Rhodes-Flaco Jiminez og Kevin Fowler.
Bla får man en forrygende version af Feliz Navidad.
med Flaco Jiminez.
Hele baduljen er produceret af Big & Rich.
Kan varmt anbefales.
www.billyjoeshaver.com
Dale Watson From the cradle to the grave/Little Darlin'' Sessions
Anmeldt af Michael Hollænder den 30-05-2007
 
2 nye cd'er fra Mr Country himself og endnu engang har han overgået sig selv.
Vi har mistet Johnny Cash og mange andre country ikoner, men vi har stadig Dale Watson.
Mange af de nye sange på From the cradle to the grave, minder meget om Cash sange, trompeter og tik-tak guitar-mest af alt er cd'en indspillet i Johnny Knoxville's Log cabin, hvor Cash indspillede mange sange, det har givet den rigtige stemning-feeling og samtidig er der skrevet historie.
Cash har altid haft stor indflydelse på Watson's sange og måde at skrive på, traditionel med stadig helt sin egen , ligesom Cash.
Kun 10 numre, men hvilke numre WOW!, den bedste er personligt Justice For All.

Little Darlin' Session's

En cd lavet specielt til den gamle skole indenfor country musikken, The Little Darlin' Sound blev opfundet af producer Aubrey Mayhew-og den solist som virkelig gjorde det Johnny Paycheck.
Dale kontaktede Mayhew og han sendte en flok sange til ham, Dale havde dog også en tanke om at han selv skulle skrive nogen sange,- men ingen af Dale's sange viste sig at være så gode at de kom på cd'en.
Mayhew gjorde studiet klar Sound Emporium i Nashville, hyrede de musikere som han plejede at bruge-legendariske Lloyd Green på steel-Hoot Hester Fiddle-Pete Wade guitar-Billy Sanford guitar-Hargus Pig Robbins Piano-Dennis Crouch Bas Gene gisman trommer og som medproducer Lou Bradley.
Det kom der 15 sange ud af og country, hvis Dale Watson var country i forvejen, så er dette album Country-Country WOW !

www.dalewatson.com
Arly Karlsen''s nye cd
Anmeldt af Michael Hollænder den 17-05-2007
 
Arly har netop lige været i Nashville TN USA, for at indspille sin nye cd.
Igen er det foregået hos Mark Mosely, som også producerer Porter Wagoner, bare for at nævne en.
Arly har indspillet 14 sange, men der kommer sandsynligvis kun 12 numre på den nye cd, cd'en har fået titlen A Certain Kind, men jeg har fået lov til at lytte til cd'en og den er forrygende god.
Numre er stadig skrevet af Byron Hill-Arly og et par stykker andre, der er også blevet plads til en ny udgave af Chad Brock hittet Evangeline fra 1998.
Arly havde sit eget norske band med til USA, men det var hovedsaligt de amerikanske studie musikere der backede Arly, The A-Team som Arly kalder dem.
Arly har også skrevet et par numre selv, bla et cajun nummer og en sang på norsk, som han regner med skal udsendes som single i Norge.
Cd'en skulle blive udsendt i Juni måned , glæd jer, dette er den bedste Arly cd til dato.
Man kan evt gå ind på Arly web page og lytte til 5 af sangene fra cd'en.
www.arly.net
Jackson-Strait og Buffet live in Houston
Anmeldt af Michael Hollænder den 13-05-2007
 
2 legender Jackson og Strait slår sig sammen med Jimmy Buffet på denne fremragende live cd fra Houston.
En dejlig lyd, som vi efterhånden er ved at være vant til på tidens nye live cd'er.
Man kan håbe på at denne cd udkommer på dvd snart.
Selv om JACKSON'S sidste cd'er har været lidt skuffende, retter denne cd lidt op på det.

www.alanjackson.com
www.georgestrait.com
www.jimmybuffet.com
Al Perkins - Tripple play
Anmeldt af Michael Hollænder den 12-03-2007
 
Legendariske Al Perkins har ikke udgivet meget i hans snart fyrreårige karriere.
Dette er blot hans anden CD, men han har medvirket på alt fra Dolly Parton og
Emmylou Harris til Chris Hillman - Desert Roseband til Rolling Stones.
For nylig har han medvirket på norske ARly Karlsens CD, endog begge CDére med Arly.
Hvor han spillede dobro, som blot er et af de instrumenter han mestrer, lige fra
Lap Steel - Pedal Steel til Mandolin og Leadguitar.

Hvor tit får man en instrumental cd i hænderne, ikke tit - nej.
Hvor tit får man en at se i butikkerne indenfor countrymusikken, ikke tit vel.

Tripple Play har musikere som Larry Franklin - Mickey Raphael - Mike Johnson -
Matt Perkins plus Maverick fyrene Paul Deakin og Robert Reynolds.

Man får musikstykker som " Buckaroo" - "Sweet Susannah" - "Big Boss Man" - "Sweet
Georgia Brown" - "Hambone Boogie" plus mange andre. En fornøjelse at lytte til. En
fornøjelse bare at sætte på cd -afspilleren. Lad ikke denne mulighed gå fra jer.
Kan ikke købes andre steder end hos Al selv.

www.alperkinsmusic.com
Kevin Montgomery - Syren - 2:30 AM
Anmeldt af Michael Hollænder den 11-03-2007
 
Søn af Bob Montgomery som skrev sange til Buddy Holly, bl.a. "Whishing",
har netop fået sin cd 2:30 Am udgivet i Danmark på selskabet Kick Records.
Kevin har netop afsluttet turnè i Danmark, med et brag af en koncert i
Det Musiske Hus i Frederikshavn og i Greve på Portalen.
Kevin´s musik er en blanding af country, pop, rock. Det specielle ved ham er
at han skriver sangene selv, plus sammen med andre, bl. a. Jon Randall. en af
de sange som de har skrevet sammen er "I Can´t Drive You From My Mind",
som Vince Gill havde med på hans sidste cd.
Kevin Montgomery´s cd Live From Glasgow, Scotland. En koncert som er en tro
kopi af koncerterne han gav i Danmark, den tro udgave af koncerterne,
så var man duperet af dem, så er denne cd et MUST. Med sig har Kevin
Al Perkins og Robert Reynolds og Paul Deakin plus en anden fremragende
guitarist Mike McAdams, som er guitarist for Steve Earle.

www.kevinmontgomery.com
Kevin Fowler - High on the Hog - Texas Music - Round-Up
Anmeldt af Michael Hollænder den 10-03-2007
 
Toby Keith Dreamworks Unleashed Denne cd udkom dog i 2002,men er stadig populær,specielt med hensyn til krigen i Irak,Da sangen The angry american og Beer for horses whiskey for my men,er de store hits på denne cd,her taler vi om teksterne,taler vi om musik,som fænger er Beer for my horses-Who's your Daddy-Good to go to Mexico nok de stærkeste,men alt i alt er dette en af de stærkeste udgivelser i 2002. Keith skriver det meste af hans materiale selv,,delvis med Scott Emerick og Chuck Cannon.

www.tobykeith.com
Marty Stuart - Columbia - Country Music
Anmeldt af Michael Hollænder den 08-03-2007
 
Marty er tilbage ved rødderne,Country musikken efter at han har været ude på
et sidespor,vi er tilbage ved honky tonk musikken,cd'en starter med det
gamle nummer A Satisfied Mind,en stærk genfortolkning af det gamle Bob Luman
nummer,ellers er det nyskrevne numre,specielt Sundown in Nashville står som
et hit.

Farmers Blues synger han sammen med Merle Haggard,Tip your Hat sammen med
Earl Scruggs og Josh Graves,som et ekstra tillæg til cd'en ,er der en DVD
med,optagelser fra indspilningerne,en snak med Marty om cd'en.

www.sonynashville.com/martystuart/connected
Blackhawk - Sony - Spirit Dancer
Anmeldt af Michael Hollænder den 07-03-2007
 
Efter en udskiftning i gruppen er Blackhawk tilbage,i samme stil som tidligere,flotte harmonier,Brothers of the Southland-Faith is the Light som cd'ens højdepunkter.

www.blackhawkfans.com
Darryl Worley - Dreamworks - Have you forgotten
Anmeldt af Michael Hollænder den 06-03-2007
 
Endnu en hyldest til soldaterne I Irak,og en støtte til Bush
regeringen,sangen Have you forgotten står stærkt,dog må jeg sige at det er
det cd'en lever på,titelnummeret,altså,for stort set resten af numrene er
taget fra Worley's tidligere cd'er.

En cd med 16 numre,dejlige numre,new country,dog med et nummer med swing
stil,for mig er det det bedste nummer på cd'en,dog tror jeg på en fremtid
for Worley,han har stemmen til at kunne begå+han kan skrive sange med gode
tekster,der er kun 4 sange han ikke selv har været med til at skrive.

www.darrylworley.com
Suzy Bogguss - Compadre - Swing
Anmeldt af Michael Hollænder den 05-03-2007
 
Bogguss er helt ovre i Jazz stilen,swing stilen som titlen antyder,festligt
er det,men skuffende for dem som forventer country fra damen,succes har hun
ikke været vant til i mange år,og denne cd retter ikke op på noget,gør jer
selv en tjeneste hør den før i køber.

www.bogguss.com
Kentucky Headhunters - Audium - Soul
Anmeldt af Michael Hollænder den 04-03-2007
 
Som titlen måske antyder,er vi ovre i soul genren,der er ikke meget country på denne comeback cd fra Hunters,det gynger godt,men vi er ikke tæt på Tractors stilen ,vi er meget langt fra.
Der er kun 1 nummer Last Night I met Carl Perkins,som vil skrive sig ind i analerne under country musik.

www.kentuckyheadhunters.com
Rick Tippe - St Clair - Stampede Strut
Anmeldt af Michael Hollænder den 02-03-2007
 
Line Dance er hot stuff, stadigvæk, der dukker stadig klubber op,nu ser det allerede ud til at linedance klubberne, har flere medlemmer end country
klubberne,I de mere pop/disco orienterede linedance klubber kunne Rick Tippe
's musik bruges, i Canada går han ind under country musikken,men lytter man til hans cd'er,får man et blandet indtryk,Stampede Strut har gode
sange,specielt tilegnet linedansere, for country elskere, ja så er der ikke så
meget at hente.

Hvis man kunne forestille sig at de sange som Tippe skriver bliver tilsat
steel/fiddle,og var mere country præget generelt,så kunne der blive en god
country plade ud af dette produkt,som den er nu,skal country publikummet gå langt uden om den.

www.ricktippe.com
Aaron Tippin - Lyric Street - Stars & Stripes
Anmeldt af Michael Hollænder den 01-03-2007
 
Tippin har altid haft en god stemme + rimeligt materiale,udseendet har han også haft med sig,dette nye udspil som er produceret af Tippin,Biff Watson og Mike Bradley, er der ikke noget nyt under solen, Nashville stilen slår igennem igen,gode honky tonk sange,gode ballader,man må sige han skifter ikke stil,men kører videre i samme stil som han begyndte,hatten af for det,men kan man lide det han altid har lavet,så er dette et godt køb.

www.lyricstreet.com